Balletjes in tomatensaus

nonenone

De balletjes in tomatensaus van Jeroen Meus die zijn O zó lekker. We eten dat wel eens maar veel te weinig naar mijn goesting. Het is geen klaar in 30 minuten recept dus dat is ook redelijk normaal.

Mijn Sien moest werken vorig weekend en dat in combinatie met het organiseren van een nieuwjaarsreceptie maakte de kans op een gezonde avondmaaltijd wat kleiner.

Ik kook zo goed als nooit. Ik ben vooral goed in opwarmtechnieken, spaghetti en dingen met eitjes. Mijn Sien doet dat simpelweg SUPER in de keuken.

Plots was ik een man met een plan, ik zou Jeroen zijn balletjes klaarmaken. Ik? Ja, ik. Complex leek me dat niet, mijn onervaren ik zag dat helemaal zitten.

Oh ja, en het zou een verrassing zijn.

Een weekend loopt echter nooit echt volgens plan. Terwijl mijn liefste aan het werken was zijn Arwen, Mila, Nienke en ik naar de Mediamarkt geweest, gaan zwemmen, naar de GB, vervolgens naar de Pizzahut om af te ronden met een kerstboomverbranding. Vooral de Pizzahut heeft roet in de planning gestrooid. We hebben meer dan een uur op onze pizza’s moeten wachten.

FFWD

Uiteindelijk ben ik beginnen koken op een zateravond om 23u, net op het moment dat ze thuis kwam. Weg verrassing.

Het einde is minder spannend: ik ben om 2:30u dat bed in gekropen en hebben we zondagmiddag ZALIG lekkere balletjes gegeten.

Ja, het was lekker. Ja, ik wil zo nog wel eens iets doen. Ja, dat mag dan op een uur zijn dat mensen nog wakker zijn.Date
January 19, 2016